Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Saturday, May 9, 2009

di tag oleh mr.shah

->senaraikan 5 hadiah yg anda impikan
  • topup stiap bln
  • kereta pe2 jer...asalkn bkn kete sorong
  • laptop baru
  • lg????nth arrr... aku xtau...
->5 alasan terhadap pilihan tersebut
  • aku plg mls nk bli topup dn plg benci kalu topup kekeringn bila aku ada emergency case
  • senang aku nk 'merayap' tp dgn syarat kete tu diberi dgn percuma...insurans, roadtax sume xyah pk...
  • laptop aku dh hampir nazak... tp syg gk kt laptop lama ni...huhuh...
  • aku bkn sorg yg ske mnta pe2 dr sape2...

-> impresi terhadap org yg diminati..
ish.... aku pmpn... xkn la aku nk wt first move... klu aku mint org tu, aku diam jer... smpn dlm hati... hatta x citer kt sape2 pn...


->5 perkara hebat pernah dilakukan..
hebat cmne ek??? aku insn biasa jer... xd bnd hebat aku pnh wt... sume sederhana jer... huhu...


->5 ciptaan yg plg disukai
aku xtau.... sume bdn aku bek2 aku suka...


->5 perkara yang tidak disukai
  • bila nk final exam... aku akn rs berdebar2 len mcm... huhuhu...
  • ms nk tgk resut exam... aduh... sush hati tul....
  • tu jer kot.... xbek xske bnd2 len... sume yg tercipta dan dicipta ada kebaikannya dan keburuknnya...

->5 org yg nak di tag
sape2 rs nk wt... wt jer la... xbek pksa2 org...


2 comments:

NuRuzZ_cONNettO said...

haha.malas nak tpup,same lah kite yek. k.jue,buatlh chatbox n bloglist.leh mrapu-rapu.haha.

-nana-

miss jue said...

oh my little cousin...
kakk comey ni dlm usaha nk wt chatbox tp salu ada prob...
tensen!!!