Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

Santai Bersama BEN ASHAARI

Sebelum ni En. Ben kita ni nak bergegar-gegar. Hari ni ajak jadi budak-budak lak. Ala-ala kanak-kanak ribena gitu. Kenapa mesti ribena? Sebab macam comel je bila sebut "kanak-kanak ribena" tapi kalau sebut "kanak-kanak anggur" kan tak sedap bunyi nye.

OKAY. Lets goooooo dora!
  • Aku paling minat WINNIE THE POOH. Aku minat POOH tu je tau, kawan-kawan dia aku tak minat. Memang dari sekolah rendah minat gila kat POOH ni sampai kalau dulu-dulu beli tshirt ke, bear ke, apa-apa ke la mesti nak ada gambar POOH. Kenapa mesti POOH? Sebab POOH tu comey macam aku. Eh silap~ Aku ni comey macam POOH. Tengok kesamaan pipi aku dan POOH. Memang macam bola dibelah dua.
alololooooo~ comeynya POOH ni.
  • Aku tak suka SPONGEBOB and the gang. Sebab apa? Karakter-karakter dia tak comey. Aku tak suka benda-benda tak comey ni. Aku suka benda comey-comey je. Lagi pun aku GERAM je tengok Spongebob And The Gang tu macam tak seimbang je. Tengok la kaki kecik, badan besar, kepala besar, macam-macam la

haaaa... kan aku kata. kartun dia tak comey.
  • Kalau aku jadi superheroin (sebab aku perempuan) aku nak jadi ____________________ (sila isi sendiri). Muahahahahaha. Aku tak ada idea. Sebab aku tak minat la superhero-superhero ni. Aku kan suka yang comey-comey je. Superhero tu tak comey tapi handsome je. HEHEHE. Kalau nak jadi superheroin pun, mana ada superheroin yang pakai tudung. p/s : tak ada gambar superheroin sebab semua gambar semua seksotmeksot (bak kata ibu aku). Tak sesuai untuk tontonan umum. HEHEHE.


7 comments:

Cik Sue said...

dtg dr segmen En Ben..
salam perkenalan... =D

mcm ni lah said...

yang pooh tu tak suka sangat,. yg nombor dua tu blh gelak gulinguling,. takkan takde kot superhero sailormoon pun superhero gak,. btw i follow you,. mintak follow balik www.macamnilahkita.blogspot.com

Fuuyooh said...

salam kenal.. datang dari blog abg ben.. hehe

Dea said...

alaa... spongebop comel la..:)

Cik Cempaka said...

allaaaaa, comelnyer poh tu posing jamtu....^^

fRaMe+LenSeS said...

hihihi. takpa2.. jadi superheroin kamu sndiri. hehe.. ;)

afiqazizan said...

salam kenal.
datang dari segmen ben ashaari.

saya lak suka tengok spongebob..lagi-lagi yang cakap bahasa inggeris punya..hehe.