Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Saturday, December 18, 2010

The winners are....

AWAS!! ENTRY MELEKIT.
SKROLL UNTUK ENTRY BARU.


Before announce winners, missjue announce tempat percutian missjue adalah

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



PULAU LABUAN
+
Brunei


And now, here are the winners. Big claps for them.


Dan missjue ada random pick 2 peserta bertuah :




** hadiah untuk peserta bertuah ni 2 bentuk keychain dari Brunei. Harap peserta bertuah suka. Gambar tak dapat nak upload. SORRY T___T


Harapa semua dapat bagi Nama penuh, Address rumah di Malaysia, No telefon ke jue.shaeuj@gmail.com  atau tinggalkan di ruangan komen entry ini DENGAN KADAR SEGERA.



PESANAN PENAJA :
Nombor2 dalam gambar adalah mengikut senarai nama peserta dan ditag randomly pada keychain. Kiranya keychain yang akan dihantar pada pemenang MUNGKIN bukan bentuk yang sama.
Faham tak? kiranya kalau dekat dalam gambar #1 adalah keychain selipar/terompah + keychain petak, mungkin sampai kat korang nanti keychain HEART + keychain petak. OKEY?



salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...


 lots of L♥VE

12 comments:

♥♥LiSsA♥♥! said...

wah. tekaan lisa jauh menyimpang. haha
tahniah kpd semua pmenang

nurezzat said...

tahniah kepada semua pemenang
especially k.syu n k.ifa!!!

SyUhAdA said...

Alhamlah,mng lg..
thanks ye..

thanks jgk kpd ezzat..

jap syu emel details ye..

tiefazatie said...

omg!!tq darl...=)

miss labuan n brunei so much..=)

jap lg ifa email ye..

tiefazatie said...

tq ezzat..hihi..xsangka jg nie..=)

tahniah syu..=)

HAZWAN17 said...

alamak terbertuah la pulak....
1st time dalam sejarah ni...
dapat menang giveaway....
selalu join tak menang-menang lagi huhuhu

shera haifa said...

owhh,btl tekaan ku upenya.thx yaa,,
hehe :)

tiefazatie said...

tq darl..ifa wat n3 utk awk ye..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/tiefazatie-dapat-keychain-labuan-brunei.html

tq!btw dah email..=)

elleyayah . said...

thanks jue :D .elly menang lah.syukur .

nama : siti halimatus saadiah bt mohd nazari
address : lot 618,kg melayu bkt masjid 73400 gemas,negeri sembilan
no telefon : 013-3568665

:D keep in touch ya ~

nadiah said...

tahniah buat pemenang..

Maya said...

Sama cam Maya gak. yang ni 1st time menang. Thanks dekat yang lain2 gak..

tiefazatie said...

sis..so sori..nie n3 tue..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/ifa-dapat-cute-keychains.html

tq!