Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Thursday, June 17, 2010

Finally, berjaya juga!

ingat lagi entry ini dan  ini??

akhirnya aku berjaya menembusi pagar besi yang ramai peminat.

walaupun aku dah tahu lama result aku [maksud aku last week] tapi aku tetap tak puas hati selagi bukan jari aku ni yang membuatkn aku berjaya access ke examination result button.

finally, setelah penat aku merajuk dengan student portal UiTM ini lah hasilnya

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


sila lihat pada kotak merah itu.
p/s: niat aku bukan nak tayang result DL aku ye... tapi aku teramat bersykur sehingga menitiskn air mata.
setelah target utama aku masa degree ini tidak kesampaian lagi untuk aku capai tapi sekurang2nya aku berharap agar impian kedua aku tercapai.
mohon sama2 doakan terbaik untuk aku agar dapat aku hadiahkan buat bonda 
dan teristimewa buat arwah ayahanda tersayang.
aku selalu yakin dia sentiasa ada untuk aku walau dunia kami berbeza.




salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...



lots of L♥VE

11 comments:

AesyaZealous said...

WAH hebat! FSG kan? xpernah nmpak pun..huhu

bspotgurl said...

congrats beb!
proud of u

daisy said...

tahniah..tahniah..

The Hetzel said...

congratsss!

miss jue said...

to all :: thanx.

aesyazealous, yup! FSG... mayb pernah terserempk tpi x sedar. lg pun sy final year, x byk kelas. asyik bertapa dlm lab je. awak pun fsg gak ke??

princeduyong said...

smoga berjaya....

Khairi said...

Congratss!

Semester depan DL lagi ya! caiyok!!

miss jue said...

khairi + princeduyong :: thanx

khairi, sem dpn sy final sem. praktikal je.. x ada kelas pun..

Purpleroses said...

Wah..dean list..tahniah!!!!

FarHa said...

congrats babes!! hehe

Fana Flora said...

wah..tahniah :D
keep up the good work..