Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Sunday, February 21, 2010

my MR. BEAN

entry ni saja2 je... nak tunjuk kat readers my MR. BEAN yang banyak membantu saya ketika kepanasan. bukan saya sorang yang suka kt MR. BEAN ni, classmates saya pun teruja gak masa first time tgk dia.
lets check it out
[sila abaikan pemandangan yang tak berapa nak kemas tu]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

  
 tengok... comey kan MR. BEAN saya ni... 
ada cap gambar teddy lagi tu...


  
 okey... ni MR. BEAN tanpa cap... 
nampak x atas pale dia tu???
[nampak x segala benda ada atas meja study saya tu]

  
 another MR. BEAN without cap
[and again you can see it]


 
let we see the function of my MR. BEAN. can you see it???


** thanx to my cousin, nana for giving me this wonderful besday present... dah umur 2_ pun dpt present comey cmni... maybe sbb i'm single, so dpt la present comey2 cmni...
p/s : nana, thn ni nk lagi besday present ek??? ^_^


salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...



3 comments:

merentas horizon said...

nak!saya juga mahu kipas comel itu!

miszedaisy said...

e'eh...so unique!nk jugak...huhu

miss jue said...

kpd merentas horizon dan miszedaisy,
sila la beli kipas itu di mana2 kedai yang berdekatan. sgt berguna hingga waktu tua terutama pd waktu2 cuaca panas teramat sperti skg... ^_^