Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Monday, June 28, 2010

Betul ke?

salam semua.
aku tiba2 rasa nak tanya korang something?
betul ke kalau kita klik iklan Nuff,
kena tunggu iklan tu habis loading baru duit masuk??
kiranya kalau korang klik iklan, 
then keluar window or tab baru tapi tak sempat iklan load sampai habis 
korang dah tekan [X] makanya duit tak masuk.
maknanya korang kena tunggu iklan habis load 
then buat2 baca baru boleh tekan [X], baru la duit masuk

BETUL KE camtu?
aku tanya sebab aku tak tau.
dan kebetulan hari tu BW, terjumpa someone tulis camtu kat blog dia.
aku tak ingat blog sape.
dan ayat dia tak ada la berjela cam ayat aku.
tapi aku paham macam ayat aku kat atas.

sape2 yang paham and expert, tolong explain sikit.
THANX =)

 tolongmenolong amalan mulia



salam mahabbah 
salam ukhwah
wassalam...


lots of L♥VE

3 comments:

helena's said...

kalau godek sekali lebih apdal :)

faizzazh said...

yup.. tngu load smpi abis dlu.. and DONE appear. tq

faizzazh said...

yup.. tngu smpi abis load and DONE.. bru dikira.. tq