Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Tuesday, June 22, 2010

i am a film star

 
 sila klik untuk tumbesaran besargajah

sila rujuk gambarajah di atas atau paling tepat ayat2 yang aku gariskan dalam kotak merah tu.
oh, aku tak tau la sama ada blogger tersebut saja nak bergurau dengan aku atau pun dia serius bertanya.
kalau dia bergarau, it's okey. aku boleh terima gurauan tu dan honestly sedikit pun aku tak tersinggung sebab aku tak pernah bercita2 pun nak jadi pelakon.
kalau dia serius bertanya untuk kepastian aku, jawapan aku adalah TIDAK. diulangi TIDAK.
aku tak pernah pergi casting apa2 dan tak pernah dapat offer berlakon pelakon pembantun apatah lagi watak utama. dan aku juga tak pernah jumpa dengan Prof Razak Mohaideen. memang aku budak UiTM tapi aku budak Sains bukan budak program seni lakon layar or apa2 je. 

okey la. aku tak emo pun. masa mula2 aku baca tu aku tergelak sakan. agak2 muka aku ni ada iras artis mana2 kot tak pun sebab nama aku missjue jadi orang terkeliru dengan jue aziz... hahaha... abis la aku dah mula perasan. adik aku kata aku memang suka perasan. bak kata orang masuk lift, pandai2 tekan sendiri.

okey, harap2 lepas ni tak ada la lagi yang tanya aku soalan macam tu. sebab aku memang tak ada bakat berlakon.

katahati :: saya sayang semua pembaca blog saya dan suka baca komen2 kamu. thanx!

salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...


lots of L♥VE

4 comments:

YamMy said...

dear miss jue.
oh saya tau blogger tu. tp x kenal pon =P.hehe..
kat shout box saye pon die tulis camtu gak..sebijik pulak tu.. huhu.
mulenyer.
erkkk, aku pelakonkah?? wakaka.

wanie said...

whoaa ! hehee :)

dia mendoakan u jadi pelakon kott :)

AniS GalaXy said...

wow..
kalo btol2 u jd pelakon pun apasalahnya
i org 1st yg beli tiket wyg..hehe

AniS GalaXy said...

wow..
kalo btol2 u jd pelakon pun apasalahnya
i org 1st yg beli tiket wyg..hehe