Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Tuesday, June 22, 2010

UiTM di hatiku

salam semua.
aku nak menjawab persoalan blogger2 yang bertanya pada aku

   sila baca yang bergaris merah itu.
kalau tak nampak, sila klik gambarajah


untuk semua persoalan itu dan persoalan2 yang aku dah-tak-ingat-kat-mana-aku-baca,
the answer is 
YES
aku budak UiTM
UiTM di hatiku

sebab apa aku kata macam tu???

sebabnya
.
.
.
.

  • diploma [2005-2008] :: UiTM Arau
  • degree [2008-2010] :: UiTM Shah Alam
  • master [belum lagi] :: nak pilih UiTM gak tapi UiTM tak offer master of Sc (forensic)


pssttt :: adikberadik + iparduai aku pun product UiTM... hehehe...
HIDUP UiTM !!!
[mesti canselor UiTM berbangga dengan aku...kuang3]



harap2 aku dah jawab persoalan sesiapa yang bertanya.
kalau ada apa2 boleh tanya dekat formspring aku.
ada kaunter pertanyaan kat sebelah kiri blog.
tanya apa2 yang rasional dan munasabah, insyaAllah aku jawab.



salam mahabbah 
salam ukhwah 
wassalam...


lots of L♥VE

3 comments:

fatin hanani said...

eh2 Uitm Arau ehh
kira senior fatin la ni hehehe
fatin sekarg :D

wanie said...

hee !
now, i knew :)

yes, product uitm terbaikk ! :)

AesyaZealous said...

uitm dihatiku :)