Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Thursday, November 4, 2010

bila mood aku tungganglanggang

entry aku sebelum ni tergantung.
sebab tiba2 ada orang tanpa sengaja telah menyebabkan mood aku tiba2 jatuh merudum.
serius weiii... memang hilang terus mood.
langsung hilang semua idea aku nak merepek dalam blog
memang terus cacamarba entry aku yang sebelum ni.
disebabkan aku telang hilang mood, maka aku terus ke dapur.
capai apa yang patut.
maka
tanpa sengaja, terhasil lah muffin yang tak berapa nak comel ni.

abaikan meja bersepah. dengan kotak mixer pun ada atas meja. nampak sangat la orang  kat rumah aku ni jarang sangat  baking-membaking.

okey. kasik close up kasik.. nape ek aku punya muffin merekah macam gunung merapi dahhhh

hahaha... comey tak cup muffin tu? disebabkan cup tu terlalu comey, langsung aku terus terasa fall in LOVE dengan baking cupcake dan muffin... hahaha..


okey. sudah tamat tayangan makanan. sila bersurai semua. nanti kita cerita makan2 lagi ye kanak2??


salam mahabbah
salam ukhwah
 wassalam...


 lots of L♥VE

2 comments:

anak_hamja said...

kak kasi resepi.. ase nak try n error la plak.. kikiki

miss jue said...

maaf la cik kak oiiii... ni beli tepung instant punya. tinggal bancuh dgn air+telur+minyak je... malas aku nk timbang2. kalau timbang2 tak de nya la setengah jam dah siap... hehehe..