Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Saturday, November 6, 2010

mia sara adamaya

petang semalam smses dengan kakak aku.

tengah dok syok sms tu, dia mesej ni

kt fb ko tu bdak tu mcm mia sara je


ha?? terkedu aku... aku pun ingat2 balik la gambar apa profile picture FB aku.
aku pun balas la

iyo la tu... ank ko la tu.. sume org kte muka mcm mia sara.. glemer anis

alamak ai kene hantar tom2 bak ni.. gambo katne?

aku pun konpius dengan kakak aku ni. betul ke dia tak cam muka anak sendiri atau saja2 nak suruh aku puji yang anak dia tu muka macam mia sara???

nak suruh g audtn la sabrina jdi pngacara kanak2...


macam2 la kakak aku ni. layan kan je la. kekadang best juga mesej2 macam ni. tapi bila dapat cakap dengan budak budget hensem yang kecik tu lagi aku geram. umur baru 2thn++ tapi mulut bercakap macam orang dah nak masuk sekolah.

okey la, layan je la gambar "mia sara" ni...

"mia sara" kesayangan hati kakak aku. aku pun sayang dia juga sebab masa dia baby aku yang jaga dia. ahhhh... rindu zaman anak2 buah aku kecik2 tak pandai jalan lagi. boleh aku dukung diorang pastu cubit2 pipi tembam diorang tu!!
budak ni dah enam tahun. next year dah nak masuk darjah satu. alahaiiiii.... cepatnya masa berlalu..


salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...




 lots of L♥VE

6 comments:

chentamiera said...

sama la cikit..ehmm style rambut kot

anish^tingtong said...

wah,definitely macam mia sara...comel sangat...anis ke name nye...?kalo anis,same macam nama sy la...heeee

era_zierah said...

ade iras2 mia sara..
cute..
;)

Puteri Iqa Izyan said...

wow.comelnye! ;D

Bayu Kenangan said...

comey nye.....

miss jue said...

chentamiera : sikit je kan samanya??? kalau byk perasan pulak kakak sy... hehehe

anish : sebijik sama ke?? namanya anis tapi sy panggil dia KAKAK sebab anak sulung.

era : awak pun cute juga =)

puteri : comel ke? budak2 memang comel kan... puteri pun comel juga..

bayu : dia comel dan comot... hehehe..