Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Saturday, December 25, 2010

Ho Ho Ho~ Merry Christmas!!

Merry Christmas untuk sesiapa yang meraikannya. Kita kan 1Malaysia. Aku just nak wish untuk kawan-kawan aku yang meraikannya. Jadi jangan nak timbulkan isu-isu yang tak sepatutnya. Aku tahu sepatutnya aku wish malam tadi tapi malam tadi tak boleh. Line busy.


Gambar pinjam daripada Google.

Sebenarnya kan, to be honest dengan semua tiap-tiap tahun aku memang tunggu sangat-sangat bila la nak 25 Disember ni. Orang-orang sekeliling aku pun akan jeling-jeling dekat aku bila dah nak dekat 25 Disember. Memang la malam sebelum 25 Disember tu aku akan pegang je HP tunggu mesej masuk (bunyi macam desperate je kan? tak la aku seteruk tu). Nak tahu sebab apa??


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sabar. Tengok bawah lagi. Sikit je lagi

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





OKEY.
Sekian terima kasih
Boleh bersurai



salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...


 lots of L♥VE

3 comments:

Merentas Horizon said...

jue, poyo! ahaha~

miss jue said...

ecah,
izinkan la aku utk poyo sekali sekala
hahaha~

HATI TERUSIK said...

happy birthday miss jue..
semoga panjg umo..mrah rezeki :)