Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Saturday, December 17, 2011

I am in their list. Thank you!

Kebosanan di hari Sabtu. Maka wujud 2 entry dalam masa kurang 2 jam. HAHAHA. Nampak sangat macam tak ada benda nak buat. Nak keluar berjalan-jalan tapi niat di hati harus di sekat. Dalam tempoh kurang seminggu, telah banyak $$$ yang melayang (note : 3x $ menunjukkan 3 angka okay?). Jadinya, niat di hati hari ni harus dihalang sebelum $$$ menjadi $$$$. FUhhhhhh. Semput aku. 

Maka aku berjalan-jalan di alam maya sahaja. Itu lagi senang. Tapi elakkan juga dari melawat blog shop. Walaupun 2,3x gak la hari ni aku singgah dekat begcanteq2.blogspot.com tu. Memang cantik-cantik yang dijual. Dan harga pun berpatutan. So far aku dah beli 2 bag dari sana. Dan sangat puas hati. Nasib baik gaji lambat lagi, maka aku ada sedikit keinsafan bila login M2U tengok balance akaun ada $$$ je. Bayangkan gaji $$$$, baru tengah bulan dah jadi $$$. Tak ke haru gitu? Tapi nasib baik duit simpanan dah siap-siap masuk dekat simpanan tetap tanpa ATM kad.

Berjalan di alam maya. Tengok blog-blog yang menarik dan tertarik. Untuk makluman, aku memang tak banyak follow blog orang tapi yang aku mark as favorite tak terkira dengan jari kaki dan tangan jumlahnya. Itu  tak termasuk blog yang aku hafal address diorang. Jadi, korang janganlah susah hati kalau korang follow blog aku, tapi aku tak follow blog korang. Sebab insyaAllah ada dalam list favorite aku.

Jalan punya jalan sampai la ke 2 blog ni. Every Little Thing dengan Liya Laa dan B2B on March ^.^. Scroll punya scroll. Tiba-tiba terbeliak biji mata bila tengok nama blog aku dalam senarai diorang. Thank you darls!

Untuk siapa-siapa yang ada link aku tapi aku tak perasan tu, maaf la kan aku ye? Dan untuk semua yang link aku, terima kasih banyak-banyak. Maaf la sebab aku tak link korang balik. Tak terdaya nak update setting blog ni dah. Yang sedia ada ni memang sejak dari dulu lagi aku tak ubah-ubah. MALAS.


note : entry auto-publish.


No comments: