Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Friday, October 16, 2009

baby blue

sebenarnya keje melambak2 kena siapkan tapi biasa laaa... ada BIG M dalam diri... kena plak wireless laju hari ni, mkin x jadi keje la nampaknya... habis shooting CD arab ptg tadi terus g beli nasi lemak kt bawah kolej... malas nk g DC, so makan nasi lemak je la di ptg hari.. baju pun bertimbun dalam bakul untuk dibasuh, so g basuh baju mandi then baru makan... selesai jer makan dah kul6.30... erm... x elok study waktu dh nk dekat senja... so on laptop...yahoooooo!!! dapat wireless... buka FB, cm bosan... buka FS lagi la bosan.. alih2 google2 "cat and dekorasi" baru utk my house... belek2, pk2, survey2 wane semua, akhirnya ini pilihan ku... suka la color ni... sangat comey... terasa diriku juga comey seperti blog ini... hehehe... memang suka bnd2 comey... kalau ada glassware yang comey2 [mean very small in size] kt lab, mst suka sgt2 nk belek2 .

key la...
malas nk citer byk2...

pe penpdt korang ttg imej br umah saya ni???
[sue... i'm asking u... sbb ko kate umah aku sblm ni suram... nah!!! aku bg wane baby... comey gitu =p]


salam ukhwah...
salam mahabbah...


wassalam...



3 comments:

IR NaDieZz said...

sedikit sakit mata kale ini..bg gelap sket aa..br cool..hehehe

nuruzshith said...

hhaha. agak la.. tp stil nice. hehe.

miss jue said...

IR NaDieZz>> i love this color... kalau rasa nak gelap, pakai la sunglasses masa masuk blog aku... =p

nuruzshith>> pe yang agak nyer??? comey la color ni... oppsss... lupa... kamu kurang-kanak2-frenly... haha... <<<---ayat per ni... abaikan jer laaaa