Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Tuesday, January 5, 2010

promosi... promosi... promosi...

promosi istimewa buat pembaca2 yang mengalami masalah kerabunan tetapi amat berat untuk "menghulur" duit kepada optometri terdekat anda...

saya ada jalan penyelesaian... sila ringan2 kan kaki anda berkunjung ke UiTM kampus Jalan Othman, PJ kerana pelajar2 optometri di sana mengalami masalah kekurangan patient. tetapi!!! saya tidak pasti sama ada promosi yang ditawarkan kepada saya hanya terhad kepada pelajar UiTM sahaja atau para pelajar sahaja atau sesiapa sahaja... harap maklum tentang perkara itu...

itu saja bebelan saya untuk kali ini... saya juga dalam usaha mencari masa terbaik demi memenuhi jemputan sahabat lama... kalau difikirkan masa, insyaAllah ada... tetapi bila difikirkan transport... banyak kali saya kena fikir... honestly nak gtau pembaca semua, saya TAK TAHU nak naik public transport... bukan nak kata diri ni anak orang senang or whatever... tapi saya ni TAKUT tempat2 saya tak biasa... agaknya itu la sebab nape saya tak sambung belajar oversea... hehehe...

to my dear friend wani azhar,
thanx for the promotion... mcm2 tau je skg ni daku mengalami kerabunan dengan silau yang tinggi... dugaan...


salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...


2 comments:

merentas horizon said...

saya rasa xterhad kepada budak uitm saja..
sebabb saya pun dioffer oleh waniyA..

bas ke stesen universiti (actually bas ni sampai pasar seni) ialah U80 tai sampai ke uitm jln othman saya xsure

miss jue said...

ecah, bas U80 tu saya tau... tp saya nak public transport yang boleh bw saya terus ke sana... ^_^