Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Friday, March 19, 2010

cypermethrin

saya stress dengan result FYP saya
tension teramat sgt
rasa macam nak nangis
tapi saya tau,
ni ujian untuk saya
DIA nak tengok saya sabar atau x
saya harus kuat
teramat kuat
harus tabah
saya yakin mesti ada penyelesaian
nak tunjuk result ke SV pun malu
tapi nape nak malu???
entah la...

saya harap sape2 yang baca luahan hati saya ni
doakan la terbaik untuk saya
result pun tungganglanggang
macam mana saya nak mulakan writing???

suddenly i really miss my arwah ayah
even tak pernah ngadu sal pelajaran kt dia
tapi dia selalu support saya
arggghhhh
saya dah nangis
dalam lab lak tu...
okey2...
 stop here...



ni structure compound yg wat sy nak nangis tu
cyper, jangan la cmni

hahahaha...


salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam

1 comment:

miszedaisy said...

saba ye...
dugaan ade kt mane2 pon...