Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Wednesday, March 24, 2010

someone please help me!!!

salam untuk semua...
sekrang dah minggu ke11.
hanya 4 minggu sebelum study week and final exam

banyak benda yang kena fikir... dalam banyak2 benda tu, ada satu perkara yg buat aku rasa tension gila nak fikir
minggu ke14 nanti, aku aka ada MOCK TRIAL [kalau x tau pe benda tu, g tny bdk2 LAW atau google sendiri sbb aku pun x tau nak explain]

masalahnya sekrang ni, kotrang kena pakai BLACK n WHITE dan juga coat!
mana pulak aku nk cari coat???
hari tu g PKNS ngan teammate. dorang semua cari coat [tapi murah2 je la...]
aku pun cadang nak beli tapi nk try tgk yg dear sist ngan SIL aku punya dulu
then semalam bonda call... sembang2... citer sal benda ni...
bonda kata beli je laaaaa...
then bonda sugget beli kt BUTIK BELLE [butik fav bonda]
mak aaaaiiii... taste my mum. blh buat sy x makan sebulan.
mahal la kalau beli dekat BELLE

x pe la... at least benda tu kualiti bagus. boleh tahan lamaa


bila fikir balik betul gak kata bonda tu.. tapi sekrang ni nk kena budget btl2 kalau nk beli dkt BELLE.
cadang nk minta dear sist carikan..

lagi pun saya kena fikir dress nak pakai masa majlis AD nanti.
dah la tema x sesuai langsung dengan jiwa saya.
ada tema warna lak tu...

tp ok gak laaa... at least baju yg saya pakai masa majlis AD tu boleh pakai masa MOCK TRIAL nanti
tapi tgk laaa dulu.
nak kena kira budget...

oh ya, masa MOCK TRIAL nanti dress code akan dinilai... of course i want to get the best! benda tu macam bagi bonus mark tau.....




i want something like these!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.














and maybe something like theseeeee
 [max 1 inch is OK]
.
.
.
.
.
.
.

.
.





p/s : all pics from mr google... thanx ya!

kata hati : xd sape2 nak sponsor saya ker???


salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...


2 comments:

Mr. Shah Zain said...

yela.. yela... t sy sponsor sket

miss jue said...

hehehe... suka2... thanx ye en. fruitliver...