Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Friday, March 26, 2010

mari berangan

ni bukan kisah buah berangan...
tapi ini sessi aku berangan...
tgh bosan2 cari CSDS utk assignment, nth macam mana jari ni gatal2 serach "diamond ring" kt google image...

jom tgk hasil pencarianku...

three stone diamond ring ^_^


juga three stones diamond ring... cantik kannnn

diamond cluster ring in 18carat white gold!

 

diamond wishbone ring in platinum... 
platinum pun ctk gak asalkn hiasannya DIAMOND!



10K white gold channel set diamond band
 
14K yellow gold prong set round diamond cluster ring



ni aku x tau pe species ni... 
tp cantik kan???
ada 2 heart lagi tu...






tapi yg atas2 tadi semua mahal2...
maklum la diamond... mau min 10K
pe kata tgk yg murah2 jeeee...





ni pun cantik gak kn???
 ala2 cincin belah rotan tapi yg ni cincin belah buluh... ;p



nape aku tiba2 dok tgk cincin???
sebab aku TERINGIN cincin baru.
kali terakhir dapat cincin dari my mum
masa konvo diploma aku 2thn yg lepas
dan aku perasan yg jariku makin comey.
jadi aku nak cincin baru...

tapi nk
DIAMOND ring lagi boleh x?
my mum bg diamond rind tp diamond dia kecik bebenor...
tak nampk... ;p
nk yg besar sikit cm kat atas td... hehehehe
berangan tak sudah aku ni
tak pe2.. aku tunggu bakal suami aku belikn utk kawin nanti
so kpd bakal suami aku, tolong simpan duit byk2
bakal isterimu ini "mengidam" cincin DIAMOND


[ini entry mengarut... jangan layan sgt]



sekian 
terima kasih



salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam










2 comments:

Mr. Shah Zain said...

adoyai.... cincin nye saje dah blh wat kenduri b... sian la ngn abg...

miss jue said...

xpe2... kita cari yg murah2. x pun kita beli time sale. yang penting DIAMOND ;p