Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Friday, June 11, 2010

Aku angin!!!

oh, no!!!
aku angin betul dgn server UiTM skg ni... dari tengahari tadi dok cuba nasib tapi masih tak bernasib baik. kalau sebelum ni, result publish lepas mesyuarat senat pukul5 petang, malam tu dalam pukul10 or 11 malam aku dah boleh cek result. tapi hari ni, result publish lepas pukul12 tengahari sampai ke la ni [sekarang ni maksud aku] masih tak boleh nak access. pe masalah sebenarnya??? aku rasa UiTM kena fikir something untuk upgrade kan website dorang ni. kata nak amik student ratus riburiban, tapi kalau setiap kali nak register subjek, nak tengok result, boleh naik angin students. tapi kalau time register subjeks, bukan student je naik angin, KP and lecturers pun malas nak access website sbb traffic jem wooo... agak2 kalau letak nuff kat website UiTM mau sehari UV puluh2 ribu tak pu ratus2 ribu. leh UiTM dapat side income... huahahaha... entah apa aku dah melalut ni... okey laaa. dah lewat malam. pegi tido semua!!!

esok pagi2 sebelum subuh aku nak bangun tgk result. wah!! semangat gitu

p/s: tadi first time drive kereta automatik dan bukan di jalan yang aku biasa... motif cerita kat sini?? tak ada motif. sekian.



salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...



lots of L♥VE

3 comments:

Mrs. Hakim said...

hai missjue, ai datang ni..cewah².. eh eh, i suka la lagu kat belog yu nih.. membuai² gitu.. :)

amirah said...

goodluck utk result kamu.
biasalah jem time2 cm2..u aku pon sama la..
tapi sem ni result dapat awal giler..

miss jue said...

mrs hakim :: i pun suka lagu tu.. selalu dgr sblm tido... lagu tu sesuai utk mendodoikn anak =p


amirah :: thanx for the wish.