Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Sunday, June 20, 2010

Father's Day

blogwalking hari ni boleh dikatakan semua wish happy father's day dekat bapak @ ayah @ FIL @ suami @ apa2 je.
actually dari malam tadi aku dah mula baca entry pasal fathers day kat blog orang lain. ada gak terniat nk buat entry tu. tapi hati aku pilu sangat2. aku tau dulu aku memang susah sikit nak wish direct dekat ayah aku, selalunya SMS tak pun aku hantar kad je. tapi since tahun lepas aku dah tak wish fathers day.

oh, aku tiba2 rasa nak nangis. tolong2... bagi aku tisu.

tak pe laaa
aku wish juga la...

HAPPY FATHERS DAY 
buat abang sulung aku, abang ipar aku, 
abang aku lagi satu yang entah-bila-akan-jadi-bapak-sbb-baru-je-kawin.
buat pakcik2 aku, abang2 sedara aku
untuk semua lelaki yang dah bergelar atau akan bergelar bapa yang baca entry aku ini.

pesan aku untuk anak2 semua, selagi mak ayah ada depan mata hargai la mereka. 
jangan nanti bila diorang dah tak ada, baru nak menyesal tak sudah.


katahati :: aku merinduinya...
Al-Fatihah seiring dengan setitis air mata yang jatuh tanpa dipinta.



salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...


lots of L♥VE

2 comments:

syahir Mohamad said...

sedih baca...huuhuh

✿ emazwan ✿ said...

Selamat hari bapa ;)