Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Saturday, June 19, 2010

My Water Moments

 salam semua.
aku baru balik dari holiday di tepi pantai nan indah yang air lautnya tak berapa nak menyihatkan kulit.
p/s: sila rujuk entry yang berkenan [aku malas nak link]

kalau korang perasan la, dalam byk2 gambar yang aku tempek dekat entry tu, tak ada satu pun gambar dalam air laut kn??? gambar sepupusepapat terapung atas air laut adalah tapi aku tak masukkan. so kali ni aku nak masukkan satu gambar tu.



ni adalah contoh gambar atas air. nape aku tak snap gambar dalam air??? sebab kamera aku tak canggih. tak boleh bawa masuk air. nanti kiok. langsung masuk kotak-tak-keluar2 dah... huhu... tapi yang paling sedih, aku tak ada kamera pun. selama ni guna kamera hp je. nasibbaik kamera hp 3.2MP. 
tapi....

alangkah bahagia kalau aku dapat Sony TX5. bukan setakat boleh bawa masuk dalam air tapi disebabkan kebestan 10.2 MP maka boleh la aku snap gambar orang sampai nampak segala lava2 tak pun kalau dalam air, boleh aku snap gambar ikan dengan jelas kelihatan sisik2nya... waaa... best woooo...


ada 5 warna yang boleh dipilih, merah, pink, hijau, silver dan hitam... kalau aku diberi pilihan aku akan pilih silver tak pun merah. Sony TX5 bukan sahaja kalis air, tapi kalis suhu, gegaran dan juga habuk debu2. ohhhh.. kalau aku cerita segala bagai kelebihan Sony TX5 ni, alamatnya seminggu pun tak sudah. kalau korang rasa teruja nak tahu dengan lebih lanjut, baca dekat sini.

jangan lupa dapatkan sebuah untuk hadiah diri sendiri... =)




salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...


lots of L♥VE

1 comment:

mR.sYaH said...

thn lg 3,2 mp.. aku 2.0 mp jer.. lg sian.. nak beli kamera xde duit... huhuhu..