Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Sunday, July 25, 2010

kenapa ada BOOK?

pagi tadi lepas breakfast, aku teman anak sulung kakak aku tengok citer THE JUNGLE BOOK kat channel Disney 615 [Astro].

makteh, citer apa ni?

jungle book

anak buah aku macam tak puas ati

makteh, info jap

aku pun info laaaa

kakak baca la tajuk dia

The Jungle Book 2
ooooo....
tapi makteh, kenapa ada BOOK??

haaa???

tajuk dia tu, kenapa ada BOOK??

erkkkk~ [speechless...] tengok je la kakak..


katahati :: budak2 zaman sekarang memang mencabar...


salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...


lots of L♥VE

2 comments:

liennasts said...

uhuhu.. cam ne agaknya nak jawab soklan tu erk?

ASaDa RyutaRo said...

laaa.. jawab la yang kisah tu dia pernah tulis dalam book.. lepas tu diorang buat cerita dari book tu.. hehe =P

**minat citer ni dlu. best!