Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Monday, December 20, 2010

I am so sorry =(

Salam semua.

Kat sini, aku nak minta maaf banyak-banyak dekat pemenang Teka dan Menang by missjue sebab aku tak pos lagi hadiah tu.

Sebab apa aku tak pos lagi?
Sebabnya ada lagi seorang pemenang yang tak bagi lagi aku address rumah dia.
Jadi aku tak dapat nak pos lagi benda-benda tu.
Harap yang lain paham.

Jadi
Kepada Maya (peserta no 46), minta segera emailkan Nama penuh, Alamat rumah di Malaysia dan juga No hp ke jue.shaeuj@gmail.com DENGAN KADAR SEGERA.

Thank you.


** malam ni nak tengok berita sebab nak tengok pasal accident dekat cameron highland tu (kalau tak silap). Tadi pergi hospital, park dekat dengan jabatan forensik ramai betul orang. Van TV3 pun ada.


salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...


 lots of L♥VE