Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Saturday, March 26, 2011

Istiadat konvokesyen UiTM kali ke-74

Akhirnya, tarikh yang ditunggu-tunggu keluar juga. Penuh debaran aku tunggu tarikh konvo ni. Takut bertembung dengan tarikh rancangan bersama keluarga. Last week, masa lalu dekat pejabat am fakulti ada iklan untuk student yang kerja masa konvo nanti (aku tak ingat apa istilah nya). Tengok kat iklan tu, tarik perkhidmatan dari 11 sampai 28 may 2011. Kalau tak salah la. Jadinya aku dah mula susah hati kalau tarikh tu bertindih. Jenuh la dok berharap minta tarikh tu tak bertindih. 

Tadi gatal-gatal pergi buka website bahagian konvo. YEAAAYYYY! Tarikh konvo dah keluar. Harap-harap tak ada perubahan. Untuk bakal-bakal graduan yang bakal konvo dekat Kampus Shah Alam, boleh la rujuk sidang konvo anda di sini. Bagi bakal graduan yang berkonvo di cawangan masing-masing, sila la rujuk bahagian konvokesyen ni. 

TAPI, paling best konvo kali ni dekat dewan baru. Namanya Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC). Dengar kata dewan ni boleh menampung 5000 orang. Kiranya mak ayah yang datang jauh-jauh nak tengok anak dapat skrol tak payah la bersesak panas bawah khemah atau dekat Annexe. 

To all, CONGRATULATION!!


source : google



1 comment:

♥♥LiSsA♥♥ said...

wah.best nye da nak konvo.lisa next year baru abes blajar. huhuhuh