Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Saturday, April 2, 2011

Soalan cepu emas kanak-kanak


Kisah pertama : Aku dan budak umur 10 tahun.

kak jue, umur kak jue berapa? budak umur 10 tahun.

Kenapa? kak jue muda lagi. baru 14 tahun. Aku. Gila aku menipu budak tu. 14 tahun tu umur kakak sulung budak 10tahun.

Ye ke? tipu la. Berapa umur kak jue? budak umur 10 tahun.

24. Aku (bocor dah rahsia kemudaan aku. HAHAHAHA)

Haaaa??? kak jue dah tua la. Kenapa tak kahwin lagi? budak umur 10 tahun.

Aku terkedu dan just like "oh, jujurnya adik sedara aku ni" T________T



Love Images



Kisah kedua : Aku dan budak umur 10 tahun juga. 


kak jue, umur kak jue berapa? budak umur 10 tahun.

Kenapa? 24 tahun Aku. 

Memang kerja adik sedara aku ni tanya umur aku je. Tak ada soalan lain untuk aku.

Bila kak jue nak kawin? Maman dah nak kawin tau. budak umur 10 tahun.

note : maman merujuk kepada adik ipar pakcik aku.

Tak pe la. Maman lagi tua dari kak jue. Kak jue muda lagi. Aku 

Eh, ye ke 24 tu muda? budak umur 10 tahun.


Love Images




Kisah ketiga : Aku dan budak umur 4 tahun.

Budak umur 4 tahun sedang bermain dengan cousinnya berumur 2 bulan.

Dek yah, tu baby sape? Aku

Baby ayah jo la. Baby makteh mana? dek yah umur 4 tahun.

Baby makteh tak keluar lagi. Aku

Baby makteh dekat mana? dek yah umur 4 tahun.


aiyoyoyoyooooo... siapa nak jawab? aku kahwin pun tak lagi. macam mana nak ada baby. 


T_____________T


aku yang dah tua ke?

2 comments:

sueRAFE said...

ka jue bila kak jue nak kawin?
hihi comel

Shariz Azalea said...

kak jue kne kahwin cepat kak jue so that nnt blh ada baby~~