Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Saturday, July 2, 2011

Day 11: What's in your make up bag?


ni adalah make up bag (konon-konon) yang aku selalu usung ke sana sini kalau hari kerja dan juga kalau pergi melepak dengan kawan-kawan di hujung minggu. kalau pergi travel jauh2, maka make up bag aku akan jadi mungkin 10x ganda daripada yang ini. tapi barangbarang ni tetap juga aku usung. 

memandangkan aku bukan la jenis suka bersolek tebal dengan eyeshadow, blusher, bulu mata palsu, eyeliner (ni aku ada tapi malas nak pakai. leceh. nak solat kena bersihkan betul2). jadi ini je la yang ada dalam daily make up bag aku.

1. Safi Baqlis Perfect10 Toner
2. Safi Balqis perfect10 Serum
3. Safi Balqis Perfect10 Moisturizer
4. Safi Balqis Perfect10 Cleanser
5. Maybelline Lip Balm in Doly Rose
6. Silkygirl Magic BB Powder Foundation 


Itu je la yang ada dengan aku setiap hari. Kalau travel, list itu akan bertambah berganda-ganda. Hehehe.





1 comment:

Ayu Hashim said...

assalam.. dlm make up bag ayu pun mcm tu jgk.. lipstik & compact powder tu mestilah.. lip balm, vicks, kutip kuku, cermin kecik and extra brooch kecik2.. hehehee in case brooch tudung tertanggal..