Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Monday, September 12, 2011

Bila mood ke laut china selatan

Salam isnin semua. Hari ni rasa muram je. Bangun pai-pagi dah rasa tak ada mood nk pergi kerja. Apa cerita? Haaaiihhhh la. Baru kerja sebulan dah tak rasa syok. Ermmm.. lupakan pasal tu. Sebab aku still datang office pagi ni. Tapi yang tak bestnya, konon-konon nak beli kuih untuk breakfast dekat gerai sebelum ke office. Tapi sekali gerai tu tak buka lagi. Maybe sebab awal lagi jadi pusing-pusing dulu dekat situ, tapi still tak buka. Malas nak tunggu jadi berambus masuk office.

Macam biasa, masuk office cek email. No new messages. Buka private email. Baca apa yang patut. Tengok-tengok dah 8.30 pagi. Tengok schedule pagi ni nak buat apa. Kena buat revision tentang product yang buat last week. Google-menggoogle la aku sejak pagi. Baca apa yang patut. Dapat ilmu sikit-sikit. Dekat pukul10.30 dah bosan. Buka jobstreet. Nak tukar kerja ke? Bukan la. Nak tengok market kerja. Ada lagi tak nak cari chemist. HEHEHE. Masih banyak diperlukan. OKAY. Tak perlu risau sangat. InsyaAllah.

Pastu buka balik private email. Baca email lama-lama. Delete apa yang tak perlu. Pastu terbaca email dari Joanne. Terbuka email dari Kingston University. Opsss… sebelum tu aku pergi gatal-gatal buka website UTM dan UM. Bila dan terbuka dan terbaca email dari Joanne dan Kingston University tu lagi la rasa macam sedih. Tambah-tambah memang mood swing sikit hari ni.

Nak tahu email apa yang buat aku sedih tu? Nanti bila balik rumah aku cerita lagi. Dekat office ni tak boleh nak gossip banyak-banyak. Bahan pun kurang. HEHEHE.

Okey la. Entry ni buat pengubat rindu pada siapa-siapa yang tak jemu buka blog ni tapi tetap tak ada entry baru. Ada ke yang dok intai blog aku ni? Entah la.





3 comments:

LiyanaAdilla said...

kak ju!!! lame xjumpe..
jom la smbg bljr kt utm~heeee
menghasut

kje kt mne skrg ni?

miss jue said...

hye cousin! thinking bout that too.tgh survey course2 yg menarik available there. tp fee mahal laaaa.

keje kt puchong. liyana dah further master?

LiyanaAdilla said...

hohoho...lame xbkk belog kak jue~
yana da smbg kat utm ni,
fee dye mmg ternyata mahal, n yana xbyr pon lagi fee die..hutang lagi! aduyai..

ssh la master ni, rase nak lari jauh2!! arghhh...rase nk g apply keje...tp........azam mesti diteruskan! yeah!!