Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Wednesday, November 30, 2011

Teka Dan Menang by missjue (siri 2)

Salam Semua!

Esok aku nak pergi bercuti bersama keluarga. Jadi sempena dengan birthday aku tak lama lagi, aku dengan rasa rendah hati nak buat giveaway lagi. Sama macam giveaway aku yang lepas, benda ni mudah je. Tak perlu buat entry panjang lebar. Semuanya semudah A-B-C. Percayalah!


nak join? mudah je.

Apa yang perlu anda lakukan?

Tinggalkan komen anda dengan meneka lokasi percutian missjue (hint diberikan di bawah) [sertakan juga url blog anda] 
Dah selesai teka, copy banner kat bawah dan paste di side bar blog anda serta linkkan ke entry ini. 




Tarikh tutup : 30 November 2011 (30/11/2011) jam 11:59 malam.

Hadiah??
cenderamata dari tempat percutian missjue. insyaAllah hadiah tu sesuai untuk lelaki atau perempuan.

Pemenang??
Seorang pembaca yang meneka tempat percutian aku paling awal dan paling tepat adalah pemenang. Kalau tak ada yang teka paling tepat, maka orang pertama yang meneka walaupun salah adalah pemenang. 




HINT : 
aku akan pergi ke salah satu negara ini. selamat meneka!






5 comments:

Alang Atie said...

Salam...boleh teka berapa kali?haha
Awak nak pegi Vietnam kot..awak macam suka shopping2 je..pssstt...Vietnam ada byk tmpat shopping best kah?huhu..

pelangi-cinta.blogspot.com

SyUhAdA said...

nak teka..

thailand..

leh teka byk kali x?

ShahZaint said...

urm... vietnam kot

nawa ieha said...

kalau i dpt jwab ? tp dh tmat tempoh . akak pegy vietnam kan ? or china ? ok . i teka vietnam .

nawa ieha said...

i nak teka bole ? tp dh tmat tempoh . akak pegy china kan ? or vietnam . ok . i pilih vietnam .