Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Wednesday, January 25, 2012

WordlessWednesday : Membership Status



nampak tak?
Macam mana boleh bertukar lak membership status ni? Terus aku hantar mesej dekat Nuffnang, harap-harap esok dapat jawapannya. Memang tak puas hati la sebab aku tak pernah menduakan Nuffnang tau. 

Sedih la Nuffnang buat aku macam ni. Sampai hati Nuffnang. Aku nak status geli-geli tu supaya aku cepat kumpul duit untuk kahwin. Nanti bila tema Nuffnang reply mesej aku, aku update dekat sini ye?


Bye semua. Aku cuti lagi hari ni :)






1 comment:

Cik Firus said...

hai.. jom baca latest update cik firus http://yanaalias.blogspot.com/2012/01/free-demo-bio-rejuv.html