Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Thursday, June 11, 2009

syukur...Alhamdulillah.. but a little bit sedih..huhu..

Alhamdulillah... syukur...
result dah kuar petang tadi. and aku br tgk kul9 td... huhuhu... berdebar jantung aku bagai nk luruh.. riso x lulus paper.. tapi Alhamdulillah, lulus semua paper even pencapaian aku x sehebat sem lepas.. dan semua ni dugaan dan juga pengajaran bagi aku.. masa tgk result td, cm nak nangis pun ada... sebab pe nk nangis???

  1. aku x capai target aku... jatuh gedebuk... aduh!! sakitnya perasaan ini.

  2. even x capai target, tapi Alhamdulillah dan syukur teramat sgt2... LULUS semua paper.

  3. paling utama, aku sedih sebab tak tercapai hasrat aku. aku x dapat nak tunaikan janji aku kat arwah ayah...
to arwah ayah, jue minta maaf byk2 sbb x dapat capai pe yang jue pernah janjikan utk ayah. even jue x pernah cakap dkt ayah tp janji jue sentiasa ada dalam hati jue. dan hari ni, jue agak sedih sbb result x sehebat dulu... wawawaaaaa.... sedih... maafkan jue, ayah... buat akhirnya, salam kerinduan buat ayah yang jauh. mohon restu untuk terus berjuang, semoga sinar kejayaan dan kebahagiaan menanti jue di penghujung perjalanan hidup... amin...

2 comments:

NuRuzZ_cONNettO said...

its orait k.jue. skali jatuh, bangun balik. hehe. arwah cik raja pun mesti pahem.u've done da best. xde rezki. xpe, go go chaiyouk k.jue!!

miss jue said...

ohhh...
thanx my lil sist...
sgt2 terharu...
miss him so much!!!