Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Saturday, November 20, 2010

meet my twin

aku sangat2 la tak tahu yang aku sebenarnya ada kembar! serius weiii... tak ada sape2 dalam family yang cerita yang aku ada kembar hingga la ke saat aku pergi program minggu lepas.

dan sekarang ni, aku dengan berbesar hati dan berbangga nak show off [okey, perkataan ni sangat tak sesuai] kat you all my twin.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


suspen


.
.
.
.
.
.
.
.



suspen




.





tadaaaaaa!!!




aku bersama "kembarku"... hahaha.. serius la tak perasan kitorang pakai baju hampir sama warna, tudung juga hampir sama warna. bila belek2 gambar ni baru perasan, macam kembar lak!

second day. juga tak sangka akan pakai tudung warna lebih kurang sama. i LOVE pruple

hari ke-3. aku memang nak pakai hitam dan effa pun kebetulan pakai hitam juga. sehati sejiwa kah kami??



salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam...



 lots of L♥VE

2 comments:

Merentas Horizon said...

uh, pelisss! xkan jadi kembar sebab sama baju je kut??! oh byk nye kembar i time kawad dulu.hehe

miss jue said...

hehehe... kember baju je. selalunya kembar je yg accidentally pakai bj sama etc.. tapi kitorang yg bkn kembar ni pun 3 hari berturut2 pakaian hampir sama. kebetulan je...