Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Monday, February 21, 2011

My HeartBeat

Salam petang semua. Apa nak merepek petang ni?? Haaa... nampak tak banner kat atas entry ni? Dah lama dah aku nampak banner ni kat blog ramai orang. Tapi masa tu macam tak amik pusing sangat sebab lagi banyak hal nak kena fikir. sekarang ni pun banyak juga hal nak kena fikir tapi saja suka-suka hati tak nak fikir. Pagi tadi masa ziarah blog young-mummy-to-be ni, rasa macam best lak HeartBeat ni. Benda ni ala-ala nuffnang juga. Kira boleh bagi side income la. Tapi dia tak menganggu status geli-geli kat nuffnang tu. Cerita mudahnya, mereka berdua boleh dimadukan. Tak ada masalah nak share dok dalam satu blog. Boleh bertolak ansur tapi tak tolak nilai ringgit dalam akaun. HEHEHE. 

Aku tak reti la nak ajar korang satu-satu macam mana nak sign up untuk HeartBeat ni. Kalau korang nak join, sila la klik banner kat bawah ni tanpa rasa malu dan segan. Tak rugi apa-apa pun. Daripada korang dok menguap lama-lama depan blog aku ni, lagi la baik korang pergi cari side income kan? EH, lain kali jangan la pulak lupa nak singgah sini lagi. Untuk tutorial sign up untuk HeartBeat, sila rujuk ema bakal ibu ni. 


cepat2 klik banner HeartBeat ni, tak rugi wooo =)



1 comment:

Zur@ZaRi said...

akak pun da lamer registered...
tp income nyer tecik sangat compare tu nuff...=))