Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Tuesday, February 8, 2011

Take time to smell the roses ( Ferdinand the Bull)







cantik tak bunga ros ni?
semua ni fresh dari pasu bunga rumah pakcik aku.
tengok dalam gambar tak cantik sangat
guna kamera hp yang murah je.
kalau tengok real, memang rasa GERAM sangat.
ada lagi 2 warna baru nak kembang.
warna merah (i like red rose) dan warna kuning
pakcik aku kata yang warna kuning tu wangi
kalau dalam bahasa arab pun, tak sebut wardah (wardah = ros)
ada nama lain tapi tak ingat lakkk
nanti aku kata pakcik aku.
boleh la korang simpan untuk letak nama baby girl korang.
HEHEHE



cadangan nama baby girl daripada aku : 
Wardatul Hamra' 
(rose yang kemerahan <<--- something camtu la maksudnya) 



3 comments:

analia buyani said...

wardatul..sedap name tu..=)

Zur@ZaRi said...

sedap namer tue... akak teringin nak bg namer humaira kalo di izinkan Allah ader rezeki tok baby gurl nnt=))

miss jue said...

analia : wardatul tu kata dasarnya wardah.. jadi wardatul sebab nak sambung dengan hamra' tu. kiranya kalau tulis jawi senang la eja. hehehe.

k.zura : humaira' pun sedap. maksudnya kemerah2an. kalau panggil humaira' selalu mesti kulit dia cantik. heheheh.