Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Monday, January 18, 2010

T_______T

salam semua.
hari ini mood saya K.O.
saya rasa DOWN teramat sangat.
saya pergi kelas Forensic Science tapi saya hanya mendengar lecture tanpa memahami apa2. saya conteng2 buku nota saya sambil air mata saya bertakung.
saya nak nangis dalam kelas tadi.

tapi

TAK BOLEH!!! [kena control ayu ^_^]

dan malam ni lak saya rasa nak lepas geram kat seseorang yang tak reti nak hormat hak peribadi jiran tetangga. tolong la paham..... "ko dok hostel ni bkn sorang, nak terpekikterlolong pasang volume laptop cam pecah gegendang telinga [dan aku tau kau bukan paham pun bahasa korea tu nak pasang volume max!] ,tolong hormat privacy jiran tetangga"


sekian untuk hari ini.
saya nak study OSH pun xd mood sebab manusia tu!!!


salam mahabbah
salam ukhwah
wassalam....


4 comments:

anak_hamja said...

hahaha.. rilex jue.. mcm tu la bile dok hostel.. hostel asas sebelum ko ad rumah sendiri n jiran tetangge yg lebih besar.. nak wat cane.. bukan sume org seperti kiter yg paham keadaan sekeliling.. klu la semua org baik mcm kiter maka aman la dunia (tp kiter pun baik sgt ker?? hihihi) =P

miss jue said...

btl3... tapi at least aku consider gak kalu org tu tgh study ker... ne tau kot dia ada quiz, exam or viva... ni x... mmg tensen weeiiii...
kdg2 jd baik ni pun sush gak, org pjk pale kita..

Mr. Shah Zain said...

hempas je laptop die.. haha

anak_hamja said...

hahaha.. so jom kiter berubah jadi agak kejam sikit.. bak kate Mr. Shah zain.. agak bernas ah kalu jadi monster hijau sementare.. x yah nk ngumpat kat blog... kikiki