Jangan malu, jangan segan, sila klik ramai2 ^_^

Friday, April 8, 2011

Ema Jom Review Blog Saya!


syarat-syarat penyertaan :

1) Follow blog Ceritera Cun - DONE!
2) Tajuk entri mestilah = Ema Jom Review Blog Saya! - Here it is
3) Letak header contest di dalam entri - Kat atas tu
4) Jawab soalan-soalan dibawah - OK!
5) Lengkapkan slogan - OK!
6) Tag seorang blogger sahaja - mum-to-be Mariah Smile, jom join!
7) Tarikh Tutup: 17 April 2011 - be ALERT!

Soalan mesti jawab daripada young-mum-to-be ema rahmah :

Soalan 1: Bagaimana anda dapat tahu tentang blog Ceritera Cun?
Tak ingat daripada siapa. Tapi masa tu rasa nak baca sebab rasa "tercabar" bila baca dalam blog blogger-mana-entah, ada budak umur 16 tahun nak kawin. FUHHH~ serius rasa tercabarnya aku. HAHAHA. Lepas tu terus rasa nak baca hari. Sebab tulisan ema pun tak macam kebanyakan remaja sekarang yang suka gila tulis guna short form. Sakit kepala baca tau!


Soalan 2: Berapa kerap anda lawat blog Ema?
HAHAHAHAHA... boleh katakan tiap-tiap hari masuk singgah blog si ema ni. Kalau tak masuk baca tu maknanya memang sibuk tak dapat nak kata atau tak ada internet connection. Ema, awak baca blog saya tak? HUAHUAHUA... perasan giler aku kan???


Soalan 3: Kenapa nak join contest ini?
Sebab rasa macam contest ni just like a piece of cake. TAK PAHAM? Contest ni senang macam kacang laaaaa... Sebab contest ni dapat mem"popular"kan aku yang tak glamour ni. HUAHUAHUA. Lagi sekali perasan.

Lengkapkan slogan;
Saya suka makan pizza yang saya buat sendiri kerana saya boleh letak ayam, crab stick, sosej dan seangkatan dengannya dengan banyak sekali tanpa perlu rasa takut kena bayar mahal dan semestinya saya boleh letak mozarella cheese sesuka hati saya. Lagi banyak lagi sedap. NYUMMMMYYY~


Nak tengok piza saya masak, mai tengok kat sini. (Oppppssss~ terlebih sudah)Disebabkan ema ni suka makan, maka slogan yang perlu dilengkapkan juga berkait rapat dengan makanan.
(peace no war! ema jangan marah yeeee)
OKAY. DONE. 


p/s : ema, sila pilih saya. saya boleh masakkan pizza untuk awak. HEHEHE. Rasuah mencabar integriti individu. HAHAHA. Aku merepek pe benda entah. Sorry ye ema.


Aku yang berdoa untuk menang, ameen~,

No comments: